Nieuws – hidden

Preview NEC Nijmegen

Preview NEC Nijmegen

Zaterdag 10 september om 16.30 is het alweer tijd voor de 6e wedstrijd van het seizoen, voor Fortuna een uitwedstrijd naar Nijmegen. Slechts 4 maanden geleden ging Fortuna hier als grote winnaar weg, niet eens zozeer omdat ze met 0-1 wonnen maar met name omdat toen Eredivisie voor het huidige seizoen verzekerd werd. Grote man destijds was natuurlijk Zian Flemming die inmiddels in Engeland speelt. Lukt het Fortuna om eindelijk die eerste punten binnen te halen of gaat NEC er met de buit vandoor?

Preview Fortuna Sittard- FC Utrecht

Preview Fortuna Sittard- FC Utrecht

Vrijdagavond 2 september om 20.00 gaat speelronde 5 in de Eredivisie van start. Voor Fortuna een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Twee ploegen die allebei met een bepaalde druk spelen, ze wachten tenslotte allebei nog op de eerste 3 punten, wie is rond de klok van 22.00 de gelukkige?

Preview FC Twente- Fortuna Sittard

Preview FC Twente- Fortuna Sittard

Zondag 14 augustus om 14.30 speelt Fortuna het eerste uitduel van seizoen 2022/ 2023. De reis gaat naar Enschede. Een pittige wedstrijd tegen een ploeg die zeker niet verzwakt is ten opzichte van vorig seizoen. Toen hebben we echter gezien dat alles mogelijk is en Fortuna is normaliter sterker dan vorig seizoen. Gaan we dat in het resultaat terugzien of blijven de punten in Enschede?