Info kaartverkoop Feyenoord uit (1200/1200)

Laatste update: 13/12/18 om 13:15 uur

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 16 december 2018 om 16:45.

Tijdslots voor de verschillende categorieën:
Diamond: maandag 3/12/18 vanaf 15:00 uur
Gold: dinsdag 4/12/18 vanaf 15:00 uur
Silver: woensdag 5/12/18 vanaf 15:00 uur
Bronze: donderdag 6/12/18 vanaf 15:00 uur
Einde kaartverkoop: donderdag 13/12/18 om 16:00 uur

Aantal verkochte (parkeer)kaarten:
Parkeerkaarten: n.v.t.
Kaarten: 808/808
Buskaarten: 392/392
Totaal: 1200/1200

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen nabij het stadion waaropt tegen betaling kan worden geparkeerd. P5C is een niet overdekt parkeerterrein, P5G is een parkeergarage. Er zijn geen gratis parkeerplaatsen op loopafstand van het stadion. Een parkeerplek kan tegen betaling worden gereserveerd via deze pagina. Onderstaand de looproute vanaf beide parkeerplaatsen naar het uitvak. Let op: deze looproutes gelden niet voor supporters die met de bus afreizen naar de Kuip.

Openbaar vervoer
Klik hier voor alle informatie over het bereiken van de kuip via het OV.

Vervoersregeling:
Vrij vervoer
Omwisselen: n.v.t.
Vertrektijd bus: 13:45 uur aan de voorzijde van het Fortuna Sittard stadion.

Prijzen:
Autokaart: 20 euro (15 euro voor het ticket en 5 euro toeslagen die Fortuna Sittard in rekening brengt)
Buskaart leden: 34,00 euro (20,00 euro voor de busreis, 9 euro voor het ticket en 5 euro toeslagen die Fortuna Sittard in rekening brengt)
Buskaart niet-leden: 39,00 euro (25,00 euro voor de busreis, 9 euro voor het ticket en 5 euro toeslagen die Fortuna Sittard in rekening brengt)

Korting:
Supporters die eerder dit seizoen een autokaart hebben gekocht voor het uitvak in Breda, krijgen 6,00 euro korting op de kaartprijs voor Feyenoord uit. Klik hier voor meer informatie.

Te verdienen loyaltypunten:
5

Algemene informatie uitwedstrijden: klik hier.

23 thoughts on “Info kaartverkoop Feyenoord uit (1200/1200)

 1. Kèns se noe allein ’n kaertje kaupe es se óf sezoenskaarthauwer óf Fortuna SC-lid bès? Ich bèn beide, mer es ‘ne keer ‘ne gloryhunter in dien vrúnjekrink mèt wilt gaon om mèt te helpe dat oetvak vol te kriege, dan kènt dae gein kaertje kaupe zónger sezoenskaart of lidmaatmaatsjap?

  1. Dominique, je kunt op de site van Fortuna Sittard een profiel aanmaken op Mijn Fortuna, waarmee je dan gewoon een kaart kunt bestellen, ook als je geen seizoenskaart hebt.

 2. Hoi,

  ik probeer een ticket te regelen voor mijn vriendin (die ook een seizoenkaart heeft). Zowel pogingen via mijn eigen mijn fortuna ap als die van haar zelf eindigen met de foutmelding: The quantity of tickets ownd by exceeds Limitations. To resolve, click “Assign Owners” and assign some of the tickets to other owners.
  Dat hebben we uiteraard al meerdere malen gedaan, maar geen succes. Wie moet ik contacteren om dit op te lossen? BVD, Len.
  Ps: mijn eigen ticket heb ik wel kunnen bemachtigen.

  1. Je vriendin is waarschijnlijk niet goed gekoppeld aan rechten om kaarten uitwedstrijden te mogen kopen. Jij krijgt die melding nu omdat je al gekocht hebt. Inderdaad is club enige die kan oplossen.

 3. Bellen met de club… Mailen is zinloos

  een vreselijk gebruiksonvriendelijk systeem dat de club ongetwijfeld veel inkomsten (en tijd) kost.

  @Dominique:
  ich høb mich laote vertellen dat dat inderdaad neit meugelik is…
  ich wilde mien meadje metnumme nao Rotterdam mer omdat zie gein lid van de supportesjvereiniging is en auch gein ssc heat, is dat neit meugelik..
  dat is de schuld van die verkesköp in Zeist en neit van os clubje.

 4. Ik heb 2 tickets besteld en krijg een mail van fortuna met in de titel: Bevestiging omwisselbiljet Fortuna 2018/2019.
  De bijlages zijn E-tickets, ik zie er wel een QR code op maar geen barcode of iets dergelijks. Zijn dit nu de tickets of moet ik deze inwisselen?
  Het gaat om autokaarten.

 5. En dan nog die niet in het uitvak zitten, ik deze keer ook op de gewone tribune! Mmm toch liever uitvakje gehad. Ik weet hoe goed ik mijn mond kan houden 😉 Maar ja aangeboden om in een skybox te zitten samen met de kids, ook eens leuk!

 6. Kan me herinneren dat er een tijd geleden boetes zijn uitgedeeld voor parkeren bij het bezoekersvak?

  Waar kunnen we zondag parkeren (ivm busreis).

Geef een antwoord